maandag 9 september 2013

lamsboutjes à la carte

Afgelopen week heeft mijn schatteke een super heerlijk gerechtje bereid....gemarineerde lamsboutjes in look en rozemarijn. Maar ook dit weekend was weer een echte verrassing met de zelfgemaakte pudding met rosenwater en nootjes. Wetende dat we dan al lekker gaan brunchen zijn in bakkerij Paul ;-). Daar hebben ze immers heerlijke franse broodjes en croissants. Dan een lekker koffietje gaan drinken in Marina Mall alvorens we onze wekelijkse carrefour inkoopjes doen...echt gezellig. Ook de dag nadien in het weekendje konden we het niet laten een heel speciale koffie te gaan drinken en er een eclaireke bij te smullen in het heel bijzondere Fauchon café in de Etihad Torens,...alweer kon ons culinaire weekendje niet meer stuk ;-). En we kunnen u verzekeren dat je deze koffie en thee met traagheid geniet omdat hij zo uniek en speciaal is. Ook de eclairekes waar je uit kon kiezen, waren een pareltje op zich, eentje leek net uit goud gemaakt te zijn. Ik heb het toch bij de koffiesmaak gehouden daar het natuurlijk namaakgoud is ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten